Sexy verhaal: Billy de seksjournaliste (+Podcast)

Smaakt dit naar meer? De rest van de serie lees of luister je via Rouze.me (met de code LOTTELUST heb je een maand GRATIS toegang).

Als ik mensen weleens hoor zeggen dat ze het leukste werk van de wereld hebben moet ik stiekem altijd een beetje lachen. Wacht maar tot je een keer met mij mee op pad gaat, denk ik dan. Al twee jaar vul ik maandelijks de pikantste rubriek in Riposte. Een droombaan. Van ordinaire swingclubs tot over the top sexfeesten: ik ben er geweest. En niet alleen in Nederland. Van een duizend-en-één-nachtswingfeest in Marrakech tot een gemaskerd seksbal van een loaded zakenman in New York. Ik kom echt overal.

Of nou ja, overal… Overal waar seks is. Waar gesekst wordt. Recht voor m’n neus. Ik speel het spel der verleiding soms mee, want oh wat hou ik van flirten…. maar ik neem m’n werk serieus. Ik ben Billy de seksjournaliste, die vanaf de zijlijn verslag doet van de seksverhalen die op deze plekken voor het oprapen liggen. Is niet altijd even makkelijk hoor, professioneel blijven. Wat verwacht je nou?

Vanavond ga ik naar een seksfeestje in een boerderij in Drenthe. Het is een maandelijkse happening waar vrouwen en mannen uit alle hoeken van Nederland warm voor lopen. De organisator staat bekend om zijn vrouwvriendelijke aanpak. Èn zijn strenge deurbeleid. 60% van de gasten is vrouw, 40% man. Vanavond is de maximale leeftijd 45 jaar. Daar zit ik ruim onder met mijn 30 jaar.

Er is nog een zee aan tijd voor de taxi arriveert. En om tot mezelf te komen zet ik mijn heerlijk luxe douche aan. De cabine vult zich met stoom. Ik heb me vanochtend laten waxen en kan het niet weerstaan om mezelf even te voelen. Mmm… zo lekker glad en zacht. Lichte kriebels wervelen door mijn buik…wat zal de avond me gaan brengen? Had ik al gezegd dat ik de allerleukste baan van Nederland heb? 

Mijn nog vochtige huid smeer ik van top tot teen in met een bodycrème van Maison Francis. Als ik me hiermee insmeer heb ik geen parfum meer nodig. Ik trek m’n favoriete lingeriesetje aan, eroverheen een jurkje. Kort, maar niet té. Dan trek ik voorzichtig mijn netkousen aan. Ze glijden over m’n zachte benen. Mijn killer heels maken het af. Na een lange avond en nacht zijn mijn voeten kapot, maar ik voel me er sexy en zelfverzekerd in. Dat maakt dat ik mijn werk nog beter kan doen.

Ik werp de laatste spulletjes in mijn handtas wanneer er een claxon klinkt. Dat is mijn Uber. Ik stap in, voel het gladde, koele leer… Mmm… Of ik het niet te warm heb, vraagt de chauffeur. Ik lach kort. ‘Precies goed zo.’ zeg ik.

Mijn telefoon vibreert in mijn tasje. Een appje van Jeroen. Hij wil me zien vanavond. We spreken af wanneer we zin hebben. Wanneer we geil zijn, kan ik beter zeggen. Goeie seks. Heel goed. Maar verder wil ik niks van hem. Hij ook niet van mij. Ik ben nu bijna een jaar single. De aandacht die ik krijg en de mannen die ik ontmoet… ik vind het heerlijk. Lang leve mijn leven als single. De taxichauffeur opent de deur voor me. Ik stap uit bij een grote boerderij met rieten dak op een enorme lap grond. Wat is het hier stil. Ik grinnik om de gedachte: Nog wel ja…

‘Hi. Billy Carsten. Journalist voor Riposte,’ stel ik mezelf voor.

De uitsmijter knikt me vriendelijk toe en trekt de deur voor me open. Een schaars gekleed meisje drukt me een glas champagne in mijn hand. Ze vertelt me waar ik me kan omkleden. Op dit feest is de dresscode ondergoed. Ik lach vriendelijk.

‘Ik hou mijn kleren aan vanavond. Ik ben Billy, journalist. Ik ben hier voor een reportage in Riposte Magazine’

‘Ohhh’, zegt ze. ‘Sorry. Natuurlijk. Ik ga m’n baas halen. Hij wil je persoonlijk rondleiden.’

Even later steekt een brede man met een royale glimlach zijn hand uit. ‘Welkom. Ik ben John. Hier, met dit pasje kun je bij elke bar afrekenen. De drank is vanavond on us. En ik waarschuw je alvast: onze champagne is gevaarlijk lekker.’

Dan gaat hij me voor. Hij opent de deur naar de zaal en leidt me binnen waar een zwoele, relaxte muziek klinkt. Overal zacht licht, veel houten balken en een strak en smaakvol interieur, dat toch ook warm oogt door kleuren als terracota en lila. In de enorme zitkamer kun je ontspannen met elkaar kennismaken. Ik zie opvallend veel vrouwen in lingerie op de lange banken die rondom de kamer staan opgesteld. Voor de open haard, die volop knispert, strijkt een stelletje neer op een groot berenvel. In de hoek is een champagnebar waar twee meisjes champagne verkopen. Mooie champagnemeisjes in kleine goudkleurige jurkjes. Vlak voordat ik de kamer uitloop heb ik oogcontact met een jonge vrouw, terwijl ze de nek van de vrouw naast haar kust. Mmm, met hen wil ik zo even meepraten. 

De volgende ruimte is een women only zaal. Mannen zijn welkom, maar mogen alleen toekijken. Smachtend vanaf de zijlijn. Letterlijk, want het gebied waar ze mogen staan is afgescheiden van de rest door middel van een zachtroze halfhoge rubberen wand. 
Oeh, I like it! In het midden van de ruimte wordt een seksshowtje gegeven. Twee ronde vrouwen met volle billen en borsten kronkelen om elkaar en om de glimmende danspaal heen. 

De trap naar boven leidt ons naar de massagekamer, een BDSM-kamer en een paar privékamers waar je los kan gaan zonder vele ogen op je gericht te hebben. En dan is er nog een darkroom

Helemaal boven, in de nok van de boerderij, is een enorme open ruimte. Vanuit de dj-booth komen sexy nummers, gedraaid door een naakte mannelijke DJ. In het midden ligt een enorm matras, verhoogd. Eromheen dansen een paar stelletjes, elkaars lijven aftastend. Het is er rustig. Nog wel, de avond is jong.

Zo, dan heb je nu alles gezien,’ zegt John. ‘Althans…,’ Hij kan een tevreden lach niet onderdrukken. ‘Dit is nog maar het begin natuurlijk. Veel plezier, Billy.’

Ik bedank hem en loop naar beneden toe. In de zitkamer zie ik het jonge stel meiden van net nog zitten. Hun voorspel is duidelijk gevorderd. Ze spelen met elkaars ontblote borsten, terwijl de blonde de hals van de fles champagne tegen het kanten stringetje van de ander drukt. Ik stel me voor en vraag of ik ze een paar vragen mag stellen. Anoniem, natuurlijk. 

De blonde kijkt me ondeugend aan: ‘Tuurlijk mag dat. Al begonnen we er net een beetje in te komen. Hier, wil je wat?’

Ze haalt de fles champagne tussen de benen van haar vriendin vandaan. Ik laat mijn inmiddels lege glas volschenken en haal de audiorecorder uit mijn tasje. Ik druk op play. De blonde begint te vertellen. Ze zijn hier vanavond voor het eerst. Zonder hun vriendjes. Ze wilden wel eens experimenteren. Met elkaar. En met andere vrouwen. Duh. Vooral zij is klaar met haar ingedutte seksleven.

‘Het is de laatste maanden zo… fantasieloos. Bloeme en ik zijn allebei nieuwsgierig aangelegd én hetero, denken we althans, maar misschien komt daar na vannacht wel verandering in.’

‘Ik ben benieuwd wat deze avond in jullie aanwakkert,’ zeg ik. ‘Hebben jullie afspraken met elkaar gemaakt? Hoe ver jullie willen gaan? Met elkaar, en met anderen?’

De blonde grijnst. ‘Nee joh. We zien wel hoe het loopt. En we doen wat goed voelt. Dit voelt in ieder geval heel goed.’

Ze spreidt de benen van Bloeme en wrijft tegen haar string aan. Haar blik houdt ze op mij gericht. Ik laat me niet afleiden en vraag door. Of hun vriendjes hier vanaf weten? 

‘Nee, dit is ons geheimpje. Die van mij is zo jaloers. Vanavond blijft tussen mij en haar, dat hebben we zo afgesproken.’

Ik stel nog een paar vragen en voel dan dat het moment daar is om naar de achtergrond te verdwijnen. Als ik wegloop zie ik hoe de blonde langzaam Bloemes slipje uittrekt. Zelfs vanaf een afstandje zie ik hoe nat ze is.

Ik kijk taxerend de ruimte rond en vang dan de blik van een gespierde man met donkere huid. Hij streelt langzaam het dijbeen van het meisje naast hem, terwijl haar hand in zijn boxershort glijdt. Ze is jong. Nog geen 20 schat ik. Hij is zeker in de 40, maar met het lijf van een jonge god. Ik loop op ze af en vraag of ik naast ze mag komen zitten.

Hij blijkt me te herkennen. ‘Goeie column hoor. Ik lees je vaak,’ hij lacht even diep, ‘Ga je nu ook over ons schrijven?’

Dan begint hij te vertellen. Ze kennen elkaar nu een paar maanden en neuken de sterren van de hemel. Maar ze zijn hongerig naar meer. Hij gelooft niet in monogamie en is vaker naar swingfeesten gegaan. Voor haar is dit de eerste keer. Ze wil haar grenzen opzoeken, samen met hem. Na wat meer doorvragen weet ik alles over hun seksuele voorkeuren en over zijn allergeilste swingervaring.
Ik zet mijn audiorecorder stop. Ik heb genoeg voor een mooi stukje verhaal, bedank hen en loop intuïtief door naar de women only kamer. 

De muziek in deze kamer is nog trager en zwoeler dan in de grote zaal. De seksshow in het midden van de ruimte is in volle gang. Ik zie een grote mand vol seksspeeltjes en een glazen buttplug die is ingebracht bij de volste van de twee. Ze zit op handen en knieën op de grond en draait verleidelijk rondjes met haar ronde kont, terwijl ze de andere vrouw, die wijdbeens op een stoel zit, met een kleine vibrator stimuleert. Om hun heen kijken veel vrouwen toe. Aantrekkelijke vrouwen, ik kan niet anders zeggen. Ik zie bh’s en slipjes uitgaan en handen op en in lichamen verdwijnen. Mmm.. Dan loop ik naar de eerste verdieping. Mijn hoge hakken klikken op de houten traptreden. Ik open de deur van de massagekamer. Veel bezette massagetafels, glimmende ingeoliede lijven en gretige handen in opgewonden kutjes… Ik voel een lichte kriebel in m’n buik. The heat is on.

In de hoek staan twee BDSM-massagetafels. Op een ervan neemt een vrouw plaats, op handen en voeten. Haar polsen en enkels worden vastgebonden op speciale arm- en voetensteunen. De man die haar lijf de baas is -in ieder geval hier, in deze kamer- is zichtbaar opgewonden. Ik kijk toe hoe hij haar domineert. Eerst met seksspeeltjes, daarna met zijn eigen pik. Hij neemt haar hard, zij kreunt om meer. Dan stopt hij, pakt een fles massageolie en begint haar rondom haar kutje te masseren. Haar schaamlippen en klitje raakt hij niet aan. Haar gekreun, dit beeld… het windt me op. Daarna spuit hij olie rondom haar kontje. Ik zie zijn vinger naar binnen glijden.. en nog een .. Dan neemt hij haar anaal. Hard en grommend. Niet veel later komt hij spuitend over haar rug klaar. Mmmm, ik heb me nog nooit zo laten nemen. Erg onderdanig ben ik niet bepaald aangelegd, maar ik voel hoe nat m’n string is geworden. Ik zou dit best een keer willen proberen met een lekkere man…  

Als hij op adem is gekomen vinden onze blikken elkaar. Ik loop op hem af, m’n audiorecorder in m’n hand geklemd. ‘Ga je haar niet losmaken,’ vraag ik? ‘Nog niet,’ zegt hij. ‘Het hardste en het lekkerste komt ze als ik haar nog even vastgebonden laat zitten… Daarna ga ik haar beffen denk ik.  En volgens mij is ze wel klaar voor deze.’ Vol trots laat hij me een enorme metalen buttplug met roze steen zien. 

Het wordt steeds warmer in de kamer. Of heb ik het gewoon heel warm? Pfff, ik denk dat ik hier even weg moet… Even de koelte opzoeken. M’n dorst lessen. Weer in mijn professionele rol kruipen. Ik loop richting de champagnebar, terwijl de beelden van net zich in m’n hoofd herhalen. Het mooie champagnemeisje buigt langzaam voorover om een nieuwe fles te pakken. Dan zie ik dat ze geen slipje aan heeft. Haar goudkleurige jurkje is zo kort dat ik vol zicht heb op haar blote kutje. Jezus, ze is echt heel lekker. Ik voel hoe ik het opnieuw warm krijg. Hoe ik opgewonden word… weer… Pffff… Billy, koppie erbij houden nu.

Ik wuif mezelf wat koelte toe met een bierviltje. Dan schenkt ze me een nieuw glas champagne in. We raken aan de praat. Ze vertelt openhartig over haar werk. Ze zit al langer in de industrie, maar werkt alleen op classy feesten. Niet te ordinair, maar vrouwvriendelijk. Ja, daar houdt ze wel van. En van korte jurkjes zonder slipjes, denk ik koortsachtig.

‘En jij, waar hou jij van?’ vraagt ze flirterig.

Ik voel een kriebel in mijn onderbuik. ‘Hiervan’, zeg ik lachend, terwijl ik een slokje van m’n champagne neem. We kletsen nog even voordat ze me tipt om naar de women only zaal te gaan. ‘Daar zal het nu wel lekker op gang zijn gekomen.’

Daar blijkt geen woord van gelogen. Voor m’n neus speelt zich een orgie van alleen maar vrouwen af. Jonge, zachte lijven, overal, die elkaar en zichzelf naar een hoogtepunt brengen: strelend, likkend. Ik zie voorbeelddildo’s, buttpluggen en blinddoekjes. Ik strijk een lok haar naar achter. Mijn voorhoofd is licht bezweet. Wat een geile setting is dit. 

‘Jammer dat je niet meedoet vanavond,’ hoor ik opeens in mijn oor. Een aantrekkelijke vrouw, begin dertig gok ik, komt dicht tegen me aan staan. Haar man is er vanavond ook en staat iets verderop toe te kijken. Ze vertelt hoe opgewonden hij wordt als hij haar seks ziet hebben met andere vrouwen. En niet alleen hij…

‘Ik hou zo van vrouwenhanden op me, en in me. De seks met mijn man kan daar eigenlijk niet tegenop. Maar schrijf dat maar niet op hoor. Ik heet Vera trouwens. Hey en jij? Wat vind jij lekker?’

‘Ik vind het veel leuker om over jouw fantasieën te praten,’ zeg ik ontwijkend.

‘Hmmm,’ antwoordt ze. ‘Ik denk dat ik wel weet waar jij warm van wordt.’

Dan pakt ze mijn hand. Ze streelt mijn vingers, een voor een. Groene fonkelende ogen, zelfverzekerde blik. Even ben ik van mijn apropos, maar dan herpak ik mezelf.

‘Ik ben hier voor m’n werk,’ zeg ik zwakjes. 

Ik voel een hand op m’n onderrug. Ik draai me om en kijk recht in de ogen van het jonge meisje dat hier samen met haar donkere vriend op ontdekkingstocht is. 

‘Mag ik… mag ik aan je zitten?’ vraagt ze me. ‘Ik zou zo graag aan je willen zitten, je billen willen voelen.’

Aan mijn mond ontsnapt een kreun. Ik knik, zonder na te denken. Ze trekt mijn jurkje langzaam omhoog en begint mijn billen te kneden… Mmm… Dan glijdt haar hand richting mijn string. Ik voel hoe mijn wangen beginnen te gloeien. Terwijl ze doorgaat buigt ze zich voorover.

‘Volgens mij is er iemand jaloers,’ hijgt ze in mijn oor. ‘Zij heeft me net zo lekker laten klaarkomen. Zo te zien wil ze dat ook met jou doen.’

Ik draai me om. Ze staat er nog steeds: Vera met haar groene ogen. Ze neemt me van top tot teen op. De twintigjarige vingers van Isabel verhogen de druk op m’n kutje. Ik smoor mijn kreun met een slokje van de champagne. 

‘Je bent… ik vind je… jezus hoe zal ik het zeggen? Ik wil je uitkleden en niet alleen met mijn ogen’ zegt ze. 

Ik sta als aan de grond genageld, terwijl de stof van mijn stringetje natter en natter wordt. Vera’s ogen hebben een ongekende aantrekkingskracht op me. Alles aan haar heeft een ongekende aantrekkingskracht op me. Dan raakt ze mijn lippen aan. Langzaam opent ze mijn mond met haar duim. Ik bijt er op, zachtjes, terwijl de vingers van de ondeugende Isabel mijn kutje niet loslaten.

Vera en ik blijven elkaar aankijken terwijl ik aan haar duim zuig. Nu kan ik een kreun niet inhouden. Ahhh wat windt dit me op: twee vrouwen die me willen. De één subtiel en zelfverzekerd, de andere hongerig en jong. Hmm, ik wil meer maar fuck, dit mag niet uit de hand lopen. Niet hier, niet nu… Dan pakt Vera m’n nek vast, haar ogen doorboren de mijne, en begint me te zoenen.

‘Als je wil dat ik stop, geef je het aan, oké?’, fluistert ze schor in mijn oor.

‘Oké’, zeg ik hijgend.

Maar ik wil niets liever dan dit. Onze dansende tongen, de vingers van Isabel die ik bijna in me kan voelen; ik kan niet meer helder denken. Ik pak Vera’s borsten, haar billen. Een rilling trekt door m’n hele lichaam. Ahh, wat heeft ze een heerlijk lijf.

‘Mogen je kousen uit… en je string?’ vraagt ze me dan. ‘Niet eerlijk dat jij nog alles aan hebt.’ 

‘Ja, ja dat mag.’

Ik wil haar vingers in me voelen. Dan neemt ze het over. Ze kneedt mijn klitje. Oh, wat ben ik nat. Vera duwt haar vinger bij me naar binnen en Isabel stort zich ondertussen op mijn billen, met haar tong.

‘Ahh, wat is dit lekker,’ denk ik.

Dan haalt Vera haar vingers langzaam uit me.

‘Kom, laten we naar boven gaan,’ fluistert ze. ‘Naar zolder. Jij, Isabel en ik. Die setting daar is zo lekker.’

We lopen de trap op, Vera en Isabel met zijn tweeën voorop, ik erachter. Ik heb vol zicht op hun kutjes en kontjes.

‘Jezus,’ zucht ik.

Wow, wat is het hier druk geworden. En de seksuele energie hier zoemt door de lucht. Aan de houten balken hangen een paar love swings, bekleed met rood pluche. Ik zie hoe een vrouw heen en weer schommelt en gretig wordt gelikt door een man, met haar benen wijd. En daar, bij die houten balk, een vastgeketend meisje. Haar armen hoog in de lucht, haar benen wijd. Ze kan geen kant op. Haar lijf is prachtig en jong. Hé, realiseer ik me, het is dat ondeugende meisje die haar vriendje voor een nachtje heeft ingeruild voor haar goede vriendin Bloeme. En een hete man, zie ik nu. Ze wordt geneukt op het ritme van de muziek. Ik kan haar niet horen, maar haar ogen spreken boekdelen. 

Maar het valt in het niets bij wat zich op het matras afspeelt. Dat enorme matras. Wat een orgie! Gladde poesjes, harde tepels, hongerige pikken en vrouwen die andere vrouwen likken terwijl ze dubbel gepenetreerd worden, sommige met beenspreiders aan hun enkels vast. Ik voel me licht in m’n hoofd. Ook ik wil meedoen…

‘Ik zei het toch?’ zegt Vera. ‘Ik wist wel dat je dit kon waarderen. Kom.’

Ze pakt m’n hand en samen kruipen we op het matras, op een klein stukje vrij matras tussen al die heerlijke lijven. Dan trekt ze m’n jurkje uit, terwijl ze me aan blijft kijken.

‘Ik ga je likken’ zegt ze schor.

Ik sluit mijn ogen. Wat voelt haar tong lekker. Als ik m’n ogen weer open kijkt Isabel me ondeugend aan en begint stoute woordjes in mijn oor te fluisteren. Ik hoor maar de helft, de muziek, het gehijg… maar wat is dit geil… hemels… Ik voel me in de zevende hemel in plaats van in een boerderij in Drenthe. Ik ga helemaal op in de menigte van al deze lijven. Voor even ben ik geen Billy meer.  En ik wil het ook niet meer zijn. Ik wil alleen maar dit.

Ik ben zo drijfnat. Ik ga komen straks. Vera’s tong, Jezus. Maar ik wil nog niet. Ik wil het uitstellen. Fuck, ik wil haar ook likken! Ik wil haar lipjes uit elkaar duwen met mijn tong. Ik draai me om.

‘Nu ik,’ beveel ik en leg haar op het matras.

Ik spreid haar benen. Hmm, wat is dit lekker. Wat is zij lekker; haar gekreun. Ondertussen is er een blonde veertiger bijgekomen. Ja, ik snap wel dat deze man mee wil doen. Of zou het Vera’s man zijn? Heel langzaam laat hij zijn harde pik in haar mond verdwijnen. Ze pijpt hem, gretig. Jezus, dit is too much! Ik spat zo uit elkaar van geilheid.

Dan voel ik twee warme mannenhanden achter me die mijn billen zachtjes uit elkaar trekken. Ik weet niet wie het is maar het maakt me niet meer uit. Dit voelt goed, heel goed. Met zijn volle lippen zuigt hij zachtjes aan m’n schaamlippen en rondom m’n klitje. Jezus wat kan hij goed beffen.

‘Ahh, ohh, mmm,’ kreun ik.

Ik hou dit zo echt niet lang meer vol. ‘Ik ga een condoom omdoen, oké?’ hoor ik dan, half. Ja. Jaa! En dan vult hij me. Ik voel zijn eikel bij me binnen glijden. Hij stoot langzaam in en uit me. Wat is hij groot! Ik hou het bijna niet meer. Ik lik, kreun, streel mezelf. Als ik me omdraai staar ik in de ogen van de ervaren, donkere swinger. Hij lacht zijn prachtige witte tanden bloot. Ik kreun hard. Hij pakt me nog steviger beet.

‘Kom maar schatje,’ hijgt hij. ‘Kom maar Billy’ en trillend doe ik precies wat hij me zegt.

Nog niet genoeg gehad? Ga naar Rouze.me (met de code LOTTELUST heb je een maand GRATIS toegang.)

Gesponsord door Rouze

About admin

Check Also

In terms of numbers, Milan van Ewijk is Dumfries’ successor: ‘Van Ewijk is not a defender’

Milan van Ewijk was clearly PSV’s teasing spirit on Sunday afternoon. Van Ewijk played a …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir